Tuesday, April 2, 2013

Ihhhh!!! :D

Yks KAveri oli viime viikon Turkissa ja se toi ihan sika kivat tuliaiset! Se toi jotain TOSI ihanan makusta ja hajusta teetä, jota juon nyt parhaimmillaan!! On ihan sika hyvää, se toi Mansikkaa ja Omenaa. Tää Mansikka muuttu tälläseks ihanan pinkiks vaikka en pinkistä niin värinä välitäkään. (Kuvissa mitä laitan näkyy pinkki huoneeni mutta sen on sen takia koska pinkki oli ennen lempivärini jonka takia rempparimme huoneen sitten pinkillä, mustalla ja valkosella) Tässä vähän kuvia niistä tee purkeista.


Sitten se toi vielä sellasen ihanan huiviin joita en oikeastaan oikein käytä mutta nyt ihanstuin siihan kun laitoin sen kotona kaulaan!!  ; ]
Ja toi ilme nyt on mitä on mutta ei voi nyt mitään!
Mutta Huivi on siis vähän käärme kuvioinen ja se on vähän silkin tuntunen.

Tänään oli Mopokoulun eka tunti ja oli ihan kivaa ja paljon ihmisiä. Saatiin sellaset kansiot missä on kaikki tarvittava mitä tullaan tarvimaan. Mutta sitten aloin miettiä et saako sen käsittely kokeen ajaa omalla skoballa mutta kyllä varmaan saa, vaikka se ei sanonu mitää.

Huomenna meen kaverille TAAS TOSI PITKÄSTÄ AIKAAN!!!  :DD Joten en ehkä jaksa sitten illalla enää kirjottaa mitään koska sitten vähän myöhemmällä illalla tulee JALKAPALLOO!!!!  JEEE!!  :D 
Real Madrid  vs. Galatasaray! <3 Peukkuja Realille! (y)

Hahah mä en jaksa tehä läksyi, jotain terveystietoo, mantsaa, äikkää ja Espanjaa!!  : / 

Ihanaa on valosaa vailla onkin näin myöhä jo! Mä en jaksa oottaa kesää!! On se kesä vaan niin ihanaa aikaa kun ei tarvii huolehtii koulusta ja läksyistä! <3 ; )

~Marjo

2 comments:

  1. Marjo ei saa haukkua annin tuliaista :c

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei se ollu pahalla, en oo haukkunu!!!!1

      Delete