Wednesday, May 29, 2013

Tilauksia odotellessa...

Nyt tilattin ne draamat mitkä eilen mainitsin ja tietty mahdollisimman halvalla toimituksella nii ne tulee konteissa joten toimitus aika on melko pitkä. Ne tulee kahdessa eri paketissa toinen tulee viel kesäkuussa, toinen taas viimeistään heinäkuun lopussa... D :  Mut ei se niin paljoo haittaa koska oon kuitenki koko kesän taas mökillä tai ihan jossain muualla ku kotona nii ei tuu katotuu niin paljoo draamoja tai tv:tä ku yleensä... Hinnaks tuli yhteensä niille 141.95€ MUT SIT SIIHEN TULI 19€ TOIMITUSKULUT!!! D: En enää ikinä tilaa amerikasta mitää!

Nyt muistan laittaa tän, viikko sit tuli tää mun puhelimen kuori, jonka netissä teetin. Se on ihan sika kiva, siin' on kaks kuvaa Keystä, Onewista, Jonghyunista, Taeminista, Choi Minhosta ja Lee Minhosta. RAKASTAN NOITA TAEMININ PUNASII HIUKSII YLI KAIKEN! <3

Tänään olin Netan kans tekiksel pelaa futist, oli ihan hauskaa... Kirjotin Netan jalkaan permanentti tussilla Real Madrid <3 ja sit tajuttiin et se käyttääki mekkoo lauantain nii sit meille tuli vähän ongelmia.... Ja mäkin kirjotin käteeni Lee Minho Hanguleil.. 

~Marjo

No comments:

Post a Comment