Wednesday, June 12, 2013

Tomorrow, last day.

Eilen kerroin kuinka ootin sitä että Dating Agency: Cyranon viidenteen jaksoon ois tullu teksitit, mutta en sitten enää koko yötä jaksanut oottaa vaan heräsin aamulla aikasini ja katsoin sen sitten sillä tiesin että kun amerikassa on silloin päivä kun meillä yö niin kyl varmaan joku jaksaa siihen ne tekstit laittaa sillä aikaa kun mä nukun. Nyt teen saman jutun ja herään huomenna aikaisin ja katon sen kuudennen jakson joka tänään tuli. En jaksa oottaa!

Yesterday I told that I was waiting subtitles to Dating agency: Cyranos 5th episode but I didn't want to say up all night so I went to sleep and then I woke up really early and watched it with subs, Because I knew that in US is day when I sleep so someone in there can translate it in English. And now I'm going to do the same thing, waking really early and watch the 6th episode what came out today! I cant wait!

Olin ihan liian hermostunu siit kokeesta, pääsin jopa onneks siitä läpikin ja elikkäs nyt ihan varmuudella odottaa konfirmaatio Sunnuntaina ja huomenna on sitten vika päivä.  Huomenna me mennään vaan aamusta kirkkoon ja sitten harjotellaan sunnuntaita varten sitä kun kävellään sinne kirkkoon. 

I was too nervous about the test we had, but luckily I passed it and now I'm sure that I will have confirmation at Sunday. Tomorrow is our last day at confirmation classes. We are just going to rehears for Sunday. I will miss all the people I really talked there! 

Vaikka Exon comebackista on kulunut jo viikko kun XOXO albumi julkaistiin, mulla oli jälleen kerran aikaa kuunnella se vasta vähän myöhemmin eli tänään! Miten mä aina reagoin näihin comebackeihin vähä myöhäs. Mutta SHINeen ja MBLAQ:n comebackei ei voi laskee tähän koska ootin niitä kun kuuta nousevaa! Mutta takaisin Exoon....  Vaikka en Exo en niin kauheasti kuuntelekkaan mutta silti kun he depytoivat ei se ihan heti vielä sillon tarttunut mutta kun katsoin To The Baeutiful You:ta nii siellähän ne oli vetämässä MAMA:a  ja kun sen draaman kuitenkin aika monesti katsoi niin kyllähän se sieltä tarttui.  Nyt parhaillaan kuuntelen XOXO:a ja voin sanoa että olen aika tyytyväinen sillä olihan niillä nyt se vuosi aikaa tehä comeback! Melkein olen koko albumin jo kuunnellut enää ei ole kun kaks biisiä jäljellä ja toistaiseksi on ainakin reilusti plussan puolella!! Ja nyt tässä samalla lataan niitä mun puhelimeen.  : D 

Exo made a comeback, almost a week ago album named XOXO was released. And I had time to listen it just now, WHY DO I ALWAYS COME TOO LATE? But when SHINee and MBLAQ made their Comebacks, I was up all night waiting for them! But back to Exo. Although I'm not a big fan of Exo, I didn't listen their music that much when they debuted, but when I started to watch To The Beautiful You, They were there Singing MAMA and then I was all into Exo. Now I'm listening XOXO and I can say that I'm a pleased. THEY GOT A YEAR TO MADE A COMEBACK and in that long time it should be good. I have almost listened the whole album and I have only two song to go! So far so good. And now I have almost downloaded the whole album to my phone.And here is Nakkivene to my friend!

Now going to sleep! : D 
P.S I have 58 pages long Fanfic in my phone! HAHAH

~Marjo 

No comments:

Post a Comment