Monday, July 8, 2013

Something wrong with my google!

Tän piti olla julkastu lauantaina (6.7) mutt mun google ei tykänny musta niin tää nyt sit siiry sen verran et tää alko toimimaan...

This was supposed to be post in Saturday (6.7) but my Google didn't like me so it moved that much that it wants so work..

Khihihi, joo alotin taas kirjottaa tälleen enkuks ja suomeks ku yhtäkkiä lopetin ku seinään se et kirjotan myös suomeks nii sen ansiosta myt postauksien piituudetkin lyheni aika huimasti! 

Yeah, I re started writing in Finnish too.. It suddenly stopped like it hit the wall. And that caused a lot shorter posts! Hahah that's because of I have lot to say but I can't say the same at English if I don't write it in Finnish too...

Joo, mun alkuperänen tarkotus tälle postaukselle oli tää ihana kuva jonka Onew on itsestään laittanu!!! Kuinkahan moni MVP kuoli tän kuvan nähessään!? Cx haha No ei oikeesti mut kattokaa nyt se on vaan niin täydellinen ihminen! Onew on mun Ideal type!

Okey, my meaning for this post was this really lovely photo of Onew he uploaded today! I'm wondering how many MVP died because of that photo!? Cx Haha Just kidding but just look at this, He is so perfect! Onew is my Ideal type!Mä sain mun Jonghyung Sherlock Photocardin perjantaina postissa ja mä olen ihan rakastutunt siihen! Se on ihanampi ku osasin oottaa ja sitä vaan ei voi olla kattomatta! Tosin mulla ei ola vielä sellasia muovitaskuja mihin ne laitan joten pidän sitä vielä tuossa missä tulikin eli kolmen eri suojakerroksen alla ja kirjekuoressa!

I got my Jonghyun Sherlock photocard at Friday and I'm in love with it and it's even better that I expected and I can't stop looking at it! But I don't have ''plastic shield'' where to put it, so I will just keep it there where I got it, in three different cover! Haha Thank you Jonna!

Tänään tuli postissa mun Onew Why so serious? photocard ja mä RAKASTAN SITÄ se on täydellisyyden multihuipentuma ja mun ''kallisarvoisin'' asia mitä nyt omistan! Laitoin sen tohon Jjongin kanssa samoihin suojiin että sille ei käy mitään koska mulla ei ole vielä mitään juttuu mihin laittaa ne...

Today I got my Onew Why so serious? photocard and I LOVE IT!! It's the completeness of multi-climax and it's my most precious thing I have now! I putted it in the same covers where that JJongs card is now, just waiting to get those plastic shields for them!

Värjäsin hiukseni kokonaan punaseks joten nyt on taas hyvän värinen vähän aikaa!

I dyed my hair again, now it's all red! I think I will be happy with this color for a while.. 

Mut mä nyt aijon lukee ton JongKey ja 2min ficin loppuun tänäiltana... :D 

But I'm going to read this really great JongKey and 2min Fanfic till the end tonight so.. :D

~Marjo
  

No comments:

Post a Comment