Tuesday, August 20, 2013

나 으르렁 으르렁 으르렁 대

Musta on tulossa koko ajan enemmän ja enemmän Exotic! : D Oon ihan innoissani nyt kaikesta mitä Exo tekee ja kaikkee. Ne on alkanu tunkee mun Tumblriinki! EI OLE HAUSKAA!! Mutta siis tänään julkastiin EXO Growl kakkos versio musa videosta! Se on paljon paremoi ku se eka! Sinänsähän se oli melkeen sama mut siinä vaihtu kuvakulma ja siinä näytettiin yksitellen niiden naamoja ku ne laulaa! HYVÄ SM!!

I'm becoming more and more Exotic! I'm all exited about everything that Exo does! They are coming to my Tumblr too! NOT FUNNY!! Anyway, EXO Growl 2nd ver of the MV was released today!! It's much better than the first! It's almost the same but the angle of view changes a lot and there are the shots where they show them when they sing! GO SM!

2009, Year of us, The misconceptions on You & Sherlock Key photo card came today!

2009, Year of us tuli tänään postissa! MÄ EN KESTÄ! Albumi on täydellinen ja noi kuvat on ihania ja rakastan niitä kaikki siinä mutta MINHON HIUKSET PILAA SEN, MÄ NIIN VIHAAN NOITA MINHON PITKII HIUKSII!!!!!!!!!

2009, Year of us came in the mail today! I can't take this! Album is perfect and those pictures are so lovely and I love them all in this but MINHO'S HAIR IS RUINING IT! I HATE MINHO WITH LONG HAIR!!!!

MY LOVE!
Mä ehkä sanon kaikista SHINeen levyistä et rakastan niitä mut niinhän se on! The misconceptions on you on ihana sellain rauhallinen ja sellain! Toisaalta nyt ootan et saisin The misconceptions on me :n jostain nii ne tasapainottais toisiaan koska se on sit taas semmoin kauhee SDGJADHKAEKH!!! : D 

I maybe say ''I LOVE IT'' about every album, but that's true! The misconceptions on you is so lovely and peacefull and all... You know? : D Although I'm waiting to get The misconceptions on me somewhere so it would balance each other because it's kind of SDGJADHKAEKH!!! : D

And then here is my one and only photo card of Key! Hahah, I want more Keys Cards!

And this is how my nightstand looks right now! Hahaha ALL SHINee!!! 

~Marjo 

No comments:

Post a Comment