Tuesday, September 3, 2013

AFAIK #1

Elikkä siis nyt alotan silleen et kirjotan joka tiistai ruokapostauksen sen takia että alotin lyhyenä valinnaisena köksän kurssin, Makuja maailmalta! Sisko keksi tuon lyhenteen koska en itse keksiny ja se siis tarkottaa Amazing Food Adventure In Kitchen. 

So, I'm starting to do a foodpost every Tuesday because I joined a optional house economics class, Flavors around the world! My sister maked up that name because I didn't invent any... It means Amazing Food Adventure In Kitchen..

Poron Käristys ja Perunamuusi / Sautéed reindeer and mashed potatoes

250 g poron lihaa / 250 g reindeer meat 
100 g pekonia / 100 g bacon
½ tl suolaa / ½ tl salt 
mustapippuria / black pepper
2 dl vettä / 2 dl water 

1.Leikkaa liha suikaleiksi. / Cut the meat in thin strips
2. Paista pekoni ja liha kuumalla pannulla niin että rasva sulaa pekoneista. / Fry the bacon and the meat in a hot pan, so the fat from bacon melts.
3. Lisää mausteet ja vesi. Hauduta puoli tuntia kannen alla. / Add the spices and water. Simmer under the cover about half an hour.

Kampanisut
Tähän jäi valitettavasti ohje koululle! 

I don't have the recipe right now, forgot it at school!

Tässä on vielä kuvia tältä päivältä ja eiliseltä!
Pictures from today and yesterday..
~Marjo

No comments:

Post a Comment