Wednesday, September 11, 2013

SHINee stickers everywhere!

Tänään tuli postissa se photari jonka sain vaihdossa ja se on.... Minho Boys Meet U  Vähänkö rakastuin niihin kaikkiin BMU photareihin nii olin ihan tyytyväinen tähän vaihtoon! Vaikka Minho ei olekkaan mun bias mutta onhanse nyt aika ihana! : 3 <3

Today the photocard that I traded arrived and it was.... Minho Boys Meet U I love all the BMU photocards so I'm pleased to this trade! Although Minho isn't my bias he is still so lovely! : 3 <3

Sain myös siinä mukana SHINee tarroja! Nyt niitä tulee ovista ja ikkunoista! Miks ihmiset antaa mulle SHINee tarroja!? Mutta kiitos Jonna että vaihdoit Krisin Minhoon ja annoit vielä ne tarrat!

I also got SHINee stickers with that postcard! Stickers are coming from doors and windows! Why is everybody giving me SHINee stickers!? But thank you Jonna for trading Kris to Minho and giving the stickers!

Nyt on ihan rakastunu FT Islandin musaan ja HongKin ääneen! Se on niin ihana! : 3 Ekaa kertaa rakastuin Hongkiin kun se näyttelin You're Beautiful:issa. Mutta ajan myötä alon sitten kuuntelemaan FT Islandia ja rakastuin! 

Now I have fell in love with FT Islands music and HongKis voice! His voice is so wonderful! First time I loved to Hongkis role in You're Beautiful. But after the time had past I started to listen their music and fell in love!

~Marjo


No comments:

Post a Comment