Wednesday, September 25, 2013

Too cold!

Tänään oli ihan sika kylmä ulkona! Kaikki auton ikkunat oli jäässä! Ja voi herran jumala, se oli yhtä tuska ajaa skootterilla kouluun! Siel ihan oikeesti jääty! Ei ollu ku ihan pari astetta plussan puolella! Hyi! Ja sit viel kun ajoin iltapäivällä kotiin nii alko sataa LUNTA! EI VIELÄ KUULU SATAA LUNTA!!!!

Today was freezing cold outside! Every windows of our car was in ice! And oh my god, it was a torture to drive to school with moped! It was actually freezing! It was only one or two degrees! Ugh! And then when I was driving home from school it started to snow! IT'S NOT TIME TO SNOW YET!!!!!

Äikän tunti oli kyl aika mahtava! Kaksois tunti, eikä opettajaa missään! Oli se kyl aika hauskaa ku kaikki teki mitä lystäsivät! Minä ja Anni sitten alettiin tehä Annalle kampausta ja siitä tuli kyl aika hieno!

My Finnish class so awesome! We had double hour, and the teacher wasn't there at all! It was so fun when everybody were doing what they wanted! Me and Anni decided to do a hairdo to Anna, it was actually kind a nice! 

~Marjo

2 comments:

 1. Voi perkeles Marjo sun kanssas! :D
  Ihan heilahtanu kuvakin! :l

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ois mulla ollu viel hienompiki kuva mikä ei ois ollu heilahtanu mut siinä sul ois ollu ihan sika hauska ilme. Nii mä aattelin että en nolaa sua ton enempää : D

   Delete