Tuesday, September 10, 2013

What happend in a week?

Olin perjantaina 6.9 kannattamassa Espanjaa, Suomi - Espanja MM futis karsinnoissa! Oli aivan mahtavaa! Oli ihan sika kiva et Roosa tuli samalla bussilla, en ois yksin varmaan uskaltanu mennä! 

On Friday 6.9 I was supporting Spain at the Finland-Spain MM football elimination game! It so great! It so nice that Roosa came at the same buss, I think that I would be scared to go alone! 
Stadioni oli ihan täynnä! 37 500 ihmistä! Harmittaa että en hoksannu ottaa kiikareita sinne mukaan! Ja puhelimen kameran laatukin nyt on mitä on kun zoomaa liikaaa!!

Stadion was very full! 37 500 person! I regret that I didn't take binoculars! And my phone camera quality is what it is when I use too much zoom!  
Sunnuntaina oltiin serkun synttäreillä, ihan oli hauskaa! Eniten sain kommentia tosta mun hatusta! Eikö me ollakin siskon kanssa tosi hehkeitä? Meillä on aina hauksaa kameran kanssa! Jos joku on kattonu mun IG nii siel on paljon kuvia meistä!

At Sunday we were at our cousins birthday party, it was fun! I got really much comments of my hat! Aren't we pretty with my sister? We always have fun with a camera! If someone have seen in my IG there is lots of pictures of us! 
Kemian tunnit... 

Chemistry class...

Tänään sain postissa SHINee sticker bookin! Yks kaveri sai sen kaveriltaan ja ei kuulemma itse tehnyt sillä mitään niin anto mulle sitten! KIITOS! <3 : 3  Tänään lähti sitten postiin yks photari, Kris lähti vaihdossa parempaan kotiin! Cx Itse saan vaihdossa SHINee photarin mutta en kerro vielä minkä! Sitten vasta kun tulee nii laitan tänne!

Today I got SHINee sticker book at mail! My friend got it from her friend and she didn't use it or need it so she gave it to me! THANK YOU! <3 : 3 Today I sent a photocard away, Kris got a better home and as change I got SHINee photocard but I'm not going to tell you yet which one! I will put it in here when it arrives! 

Ja viimenen aihe mikä tänään käsitellään on se että OMPPU ON MENNY VÄRJÄÄMÄÄN HIUKSENSA! EI, EI ja EI. Omppu on niin paljon paremman näkönen punaruskeiden hiusen kanssa! Vähänkö mua ketutti kun se meni ja värjäs pois sen niin täydelliset hiukset! Mitä mieltä te ootte? Sopiiks ompulle blondit hiukset?

And the last subject we are having today is ONEW DYED HIS HAIR!  NO, NO and NO! Onew looks so much better with reddish brown hair! I was so mad when he dyed off his perfect hair! What do you think? Does the blond fit him?

~Marjo

2 comments:

 1. Moi! MVP Shawol tässä, pian 34 vuotta täyttävä Kpop-unnie Pauliina! ^^

  Satuin törmäämään sun blogiin, joten on pakko kommentoida, varsinki ku otit esille tuon Jinkin blondauksen... Jos haluat, voit käydä tsekkaan mun postauksen aiheesta.

  Oon yhä järkyttyny.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinä päivänä tais olla ''Kpop maailman'' suurin ja järkyttävin uutinen se Omppu blondas! D : Juu käyn katsomassa! : )

   Delete