Saturday, December 21, 2013

Some pics from this week

Tottakai viikko alkoi sillä että me pestiin Marian kanssa hampaat ja tottaki otettiin siitäKIN kuva! Sen jälkeen molemmat kiirehdettiin että ehdittiin kouluun, Maria juoksi autolleen ja minä bussi pysäkille. 

Of course this week started with brushing teeth with Maria and of course we had to take a pic of that too! After that we both rushed that we wont be late at school, Maria ran to her car and I to buss stop.
I made a really cool bag to Anni!
Beautiful! <3
Älkää ikinä ottako DNA:ta. Me jouduttiin vauhtamaan liittymää sen takia että Dicame meni konkkaan. DNA on muuten ihan hyvä paitsi että vaikka sopimuksessa oli että mun puhelimessa pitäs toimii netti mut eipä toimikaan.. D : Mutta ei siitä muute ongelmaa oo et en voi enää jutella Danalle niin usen : ( Mutta oli siinä hyvä puoliakin! Koska netti ei toimi en voi lukee iltasin enää mun puhelimesta mitän ficcejä joten päädyin kirjottamaan itse omaa! On siitä jo 4 sivua (1256 sanaa )ekaa lukua joka on ehkä puolessa välissä. : D ihan mukavan pitkä tulee mutta katottaan jaksanko kirjottaa paljonkin! TaoRis! Eve on musta ylpeä!

Don't ever take DNA. We had to change company because Dicame went to bankruptcy. DNA is good but although the contact says that net should work at my phone but it doesn't.. D : It's not problem but I can't chat with Dana so often anymore. : ( But there is good side too! Because the net isn't working I can't read fics anymore from my phone at evenings so I started to write my own! There is already 4 pages (1256 words)  of the first chapter and it's only half way done. : D It's going to be nicely long but we will see how much I will write! TaoRis! Eve is proud of me!
The last home economic class was just watching movie so I only had like 9(?) AFAIKs! D :
Me maattiin Annin kanssa koulun sohvilla yks päivä. Minä ensin laitoin pääni laukkuni päälle et se olis niinku tyyny ja sen jälkeen Anni laittoi oman päänsä mut pään päälle : D Miten se viimenen viikko ennen joulua onkin aina rennoin ja hauskin?

We were laying at school's sofa one day! First I put my head on top of my bag that it was like pillow and after that Anni put her head on top of mine. : D Why is the last week before Christmas always the relaxed and funniest?
 First Black Christmas that I will remember! This doesn't even feel like X-Mas without snow! : (
I found this pic from my phone, from religion class maybe?
Me opiskeltiin vähän lisää sydämen rakennetta joten saadin bilsan tunnilla kokonainen lehmän sydän. Anni ja Anni vähän innostu tutkimaan sitä ja loppujen lopuksi Anni leikkasi siitä pihvin cx

We were studying heart's structure so we got a cow's whole heart. Anni and Anna got exited to explore it and after all Anni cut a steak of it. 
And here I am showing you the wool sock Anni made!
Our teachers dancing Ylvis - The Fox 
Anni being beautiful as always! 
Sain nää Annalta joululahjaks. Teepannun, Teetä ja teepannuhupun jonka se teki kässässä mulle! Kiitos Anna!

I got these from Anna as X-Mas presents. Teapot, Tea and Teapot hood which she made for me at crafts! Thank you Anna!
Sain Annilta Cruisen leffan, Risky Business ja suklaata! En malta oottaa että pääsen kattoo tota leffaa! Ja syömään noita suklaita! Kiitos Anni!

From Anni I got Cruise's movie, Risky Business and chocolate! I can't wait to watch the movie and eat those chocolates! Thank you Anni!
Sitten tuossa oli vähän kuvia meidän Saunasta. En oo pitkään aikaan käyny saunassa ja nyt sitten aattelin tänään että käyn koska lomakin alko tänään joten ei koulusta huolta! Tänään tuli myös ensimmäinen  tonttu vierailulle. Mutta nyt siis Hyvää Joulu jos en tänne ennätä ennen jouluaattoa!

And there is pics from our Sauna. I haven't been at Sauna in a very long time and today I thought that I could go because holiday started so I don't have worries about school! Today we had our first elf visiting. But Merry Christmas if I'm not writing before Christmas eve! 

~Marjo 

2 comments:

 1. Juu ei DNA:ta ei ikinä. Se ei kuulu meillä iskällä kun se on joku katvealue, mutta saunalahti ja sonera kuuluu :D
  OMO TAORIS (jaa mitenniin addikti vaikkei ees usein (okei ikinä) tunnista...)!^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin olisin mielummin ottanu Soneran koska mun koneessa on sonera ja toimii ihan sika hyvin, ei mitään valittamista! Ja joo tottakai Taoris! Ekan luvun jo päivitin asianfanficsiin! : D

   Delete