Friday, June 27, 2014

Ihan ku lisäis bensaa liekkeihin

Noni elikkäs.. aattelin nyt vähän avautua.. ja kukaan ei varmaan tiedä vielä mistä sillä omasta mielestäni olen sen aika hyvin peittänyt.. eli aihehan on sitten masennus. Tossa hieman ennen koulun loppua, mua alko masentaa vähän normaalia enemmän, jos niin voi sanoa.. Ja sitten alko oikeesti tuntuu et mä en kestä tätä. Monena iltana tän viimesen kolmen kuukauden ajan iltasin on alkanu henkee ahdistaa ja sydän alkanu jyskyttää sillee tuhatta ja sataa jonka jälkeen oon sitte itkeny itteni uneen. No siinä meni sitten se oma aikansa sitten.. Jossain vaiheessa tuntu et pystyin unohtaa ja olee ilonen vaan ku olin vetäny pään täytee.. Noh, mä päätin että en juo nyt vähään aikaan joten siitä no hätä. Vähän aika sitten aloin aattelee et kaikki alkais mennä paremmin ja et en olis enää niin masentunu MUTTA tottakai elämällä on aina alamäkiä annettavana siinä vaiheessa kun aattelee et kaikki menee paremmin. So... Ensin kärsitään sydän suruista ja itketään miehen perään ja sitten ollaan huonoissa väleissä kavereiden kanssa. Ja tottakai toi kaikki tuntuu siltä kun lisäis bensaa liekkeihin tai ku kääntäin puukkoa haavassa.. Siinähän se.. Uusi alamäki alkaa jälleen. yay.

3 comments:

  1. Voi raukkaa :c kunhan et tee mitään tyhmää, right? Oli syy mikä tahansa niin kyllä se siitä. Mies ei vissiin ollu vaan sun arvonen ja kyllä ne kaverit ymmärtää jos ne oikeesti välittää. Kyllä sä pärjäät!! :)

    ReplyDelete
  2. Voi mun ihana pikku Pervie. Voit aina tulla puhuun mulle tai laittaa viestiä/soittaa vaikka keskellä yötä jos siltä tuntuu. Stay strong honey, you'll survive!

    ReplyDelete
  3. Panic attacks? I've had those when I was young. I guess it takes time, they probably go away when you get older but on the other hand if they don't, seek help, please. HWAITING!

    ReplyDelete