Wednesday, March 18, 2015

They are giving us hints?! O-O

AAAHhHhh mua ärsyttää kun mun puhelin ei nyt sit enää siirräkkään kaikkii kuviin tonne googlen pilvipalveluun.. ja oisin nii hirmusti halunnu laittaa tänne pari kuvaa mitä oon ottanu.. :d yritän nyt täs samal säätää ja saada ne jotenki tonne.

Tänään tuli EXOn ensimmäinen vihje niiden comebackiin liittyen.. Oonko oikeesti ainoo joka on ihan hämillään tästä koko vihje jutusta koska sille on nyt tehty oma twitter tilikin mikä jakelee meille niitä vihjeitä.. Ihan outoo en ymmärrä.... Ei siinä mitään, oon niin innostunu tästä comebackistä et ei herran jumala koska ööm kuinka moni on kuullu biisin El Dorado? Oon niinku oottanu niistä debut teasereistä asti et mikä tää biisi on nii nyt se on sit tulos. Tänään pullautin itkun siinä sit ku katoin sen Kain teaserin ihan siin lopus kun tuli EXODUS ja sen jälkee se uus logo. Yritän hallita tunteitani. Tosin en SHINeen kohalla oo yhtään parempi koska Omppu alkaa tekee draamaa ja ne kerto Tokyo Domella et ne tekee tän vuoden puolel viel comebackin, HUOM KOREAN COMEBACKIN. Valmistaudun hyvin hitaaseen ja kivuliaaseen kuolemaan.

Toika vika koeviikko lähestyy aika hemmetin huimaa vauhtia ja oon vaa sille O-O et vuos on menny aika hemmetin nopeesti koska vastahan oli elokuu ja alotin lukion. Enkä tosiaan nyt pelleile. Lukio on kyl ollu aika sellain WHAAA elämys tähän asti koska kaikki on uutta mut silti niin vanhaa. Ja oon nyt tän jakson aikana yllättynyt siitä et oikeestaan tykkäänkin kemiasta ja mantsasta aineina ja tunneilla on kivaa, mut en silti käy niistä kun pakolliset kurssit, koska öhöm..

AINIIN ja mun vahtari blogi on herännyt taas eloon, se oli piilossa melkeempä puol vuotta ja nyt se taas elää, koska aattelin että näin lähellä koulun loppua ja lähtöä olis ihan kiva alkaa sinnekkin päivitellä jotain. Kaks postausta siellä nyt on ja ulkoasu on nyt alustavasti ainakin mun silmää miellyttävä. ^^ Tein siis sen blogin, tiedoksi niille jotka ei ole osanneet laskea 1+1 että tämä blogi siis kuolee lähes vuodeksi sitten kun astun lentokoneeseen, mutta siihen on vielä reilusti aikaa, semmonen 5 kuukautta(ko?). Päivittelen molempi blogeja nyt kuitenki. Linkki mun vaihtari blogiin on tässä.

No joo sain noit jotain kuvii nyt laitettu ja laitan ne nyt tähän järkevästi tai jotain. Kevät tulee, lumet sulaa, lämmintä on, aurinko paistaa ja kaikki on vaan niin täydellistä. Ottakaa tekin näistä kauniista ilmoista kaikki irti ja hilatkaa se takapuolenne ulos! Huh onpas pitkä teksi, kiva jos joku jakso lukee näinkin pitkälle.. ^^

No comments:

Post a Comment